Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Workshops

Stress kun je niet vermijden. Je kunt er maar beter mee om leren gaan. Deelnemers
krijgen in deze bijeenkomst informatie over diverse aspecten van stress en gaan
met hun eigen stress aan de slag! En last but not least gaan we aandacht
besteden aan het voorkomen van 'overstressed' raken en hoe we onze mentale
veerkracht op de juiste spanning kunnen houden.

 

beren op de weg

Timemanagement is een belangrijke issue in een maatschappij waarin alles steeds sneller lijkt te (moeten) gaan. Deze ontwikkeling heeft veel invloed op het leven van de moderne mens in de 21ste eeuw in de westerse wereld. De kunst is om hier grip op te houden en wegen te vinden om hier zo min mogelijk hinder van te ondervinden.

In deze bijeenkomst gaan we met deze kunst aan de slag.

 

zandloper

Nee-willen- zeggen en niet-durven-doen is een valkuil voor veel mensen. Ze lopen hierdoor zichzelf regelmatig voorbij en reageren pas als de emmer overloopt. De bekende druppel is dan vaak een reactie buiten proportie en de nee-zegger voelt zich meestal achteraf schuldig over de heftigheid van de afwijzing. Assertief zijn is een vorm van zelfbescherming. We gaan in deze bijeenkomst in op de redenen waarom we ja-zeggen maar nee-bedoelen
en hoe we hier constructief mee om kunnen leren gaan zonder de ander te beschadigen.

Assertiviteit is een vorm van zelfbeleid!

 

assertief

In deze bijeenkomst wordt er aandacht geschonken aan het bewust worden van de eigen kernkwaliteiten. Dit zijn kwaliteiten die we vaak zelf vanzelfsprekend vinden en waar we weinig moeite voor hoeven te doen.

Na deze workshop kun je deze kwaliteiten bewuster gaan inzetten om doelen te bereiken en tegenslagen te verwerken.

 

Pauw