Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Werken kost energie. Belangrijk is om de accu opgeladen te houden. Dit kan onder andere bereikt worden door goed te eten, voldoende te bewegen, op tijd te ontspannen en geen energie te verspillen aan onnodige conflicten en stress.

Steeds meer bedrijven zijn zich bewust van de noodzaak van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Investeren in de medewerkers, streven naar duurzame inzetbaarheid zijn steeds vaker terugkerende thema's op de agenda van de politiek en het bedrijfsleven. Bedrijven investeren veel geld en tijd in onder andere de opleiding van hun medewerkers en willen daar ook de vruchten van plukken.

Vitaliteit reikt verder dan gezondheid. Gezondheid is vrij van ziekte. Vitaliteit heeft te maken met fitheid, het zich energiek voelen. Dit gevoel van welzijn heeft niet alleen positieve effecten op het voorkómen van ziekteverzuim maar mensen 'die lekker in hun vel zitten' presteren ook beter en maken minder fouten.

 

kolibrie