Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Vandaag de dag speelt een teveel aan stress (distress) een belangrijke rol bij ziekteverzuim. Overspanning en een burnout liggen op de loer.

Medewerkers (m/v) leven vaak dagelijks in een race tegen de klok en hebben veel informatie te verwerken. De combinatie van privĂ©leven met een drukke baan vergt veel van mensen. Werkdruk, angst voor ontslag of een huis dat al veel te lang te koop staat, een ziek kind...

Dit zijn voorbeelden van factoren die ervoor kunnen zorgen dat je 's nachts ligt te piekeren en 's morgens gebroken aan de dag begint.

Kun je stressoren vermijden? Ik denk van niet. Ik ben van mening dat je beter kunt leren omgaan met je stressoren dan dat je ze probeert te ontlopen. Maar hoe doe je dat dan?

Om antwoord te krijgen op deze vraag, kun je bij mij een individueel traject doorlopen waarin aandacht wordt besteed aan het uitbreiden van je vaardigheden, om meer effectief te kunnen reageren op moeilijke situaties en stressoren.

stressbestendig