Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Mensen besteden veel tijd van hun leven aan werken. Niet alleen tijdens werkuren, ook in de vrijetijdsbesteding en tijdens de slaap speelt werkbeleving, vaak onbewust, een belangrijke rol.

Werken is van invloed op de kwaliteit van leven. Werken kan méér betekenen dan alleen geld verdienen. Het kan sociale contacten bieden, het gevoel zinvol bezig te zijn en een bijdrage te leveren aan een groter geheel. Daarnaast kan het een positief effect hebben op het zelfbeeld en zorgen voor verdere persoonlijke ontwikkeling.

Belangrijk is dat werk en mens goed op elkaar zijn afgestemd. Ieder mens is uniek en een goede match met werk is een randvoorwaarde voor een gezonde medewerker in een gezond bedrijf. Ook is het belangrijk dat mensen zich kunnen identificeren met het bedrijf waarvoor ze werken.

Werken heeft dus veel invloed op het dagelijks leven. En niet alleen op ons eigen leven maar ook op dat van de mensen waarmee we dagelijks ons leven delen, tijdens werktijd zijn dat onze opdrachtgevers, collega's en klanten en in onze vrije tijd zijn dat onze huisgenoten, vrienden en familie.

Kortom, werkbeleving raakt ons allemaal!

visie