Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Mijn naam is drs. Janneke Oosterbroek-Schiphof en ik heb CommonSense Arbeidspsychologisch Advies op 1 januari 2006 opgericht.

  • Als Registerpsycholoog NIP sta ik ingeschreven onder inschrijfnummer NIP-00023765 in het register Arbeid & Gezondheid en in het register Arbeid & Organisatie van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Ik werk volgens de NIP richtlijn 'Werk en psychische klachten'.
  • Ik gebruik onder andere principes uit de cognitieve gedragstherapie en RET. Daarnaast zet ik ook ACT steeds vaker in. En ik gebruik daarnaast ook nog andere werkvormen. Dit is afhankelijk van de hulpvraag.
  • Soms confronterend maar altijd vanuit de intentie de persoonlijke groei van de ander(en) te stimuleren en de kwaliteit van diens leven, vanuit de pijler arbeid, te verbeteren. Met een gezonde dosis humor en (zelf)spot is ontwikkeling een kwestie van tijd.
  • Ik begeleid op verzoek alle betrokken partijen met als doel een betere afstemming tussen mens en werk te bevorderen.
  • Ik sta voor een professionele oplossingsgerichte aanpak en werk samen met een uitgebreid netwerk van deskundigen. Door deze samenwerking kan het optimale resultaat worden behaald.

 

 

 

portretfoto 2011                 Als mensen, na een interventiegesprek met mij,

                 met méér plezier naar hun werk gaan, 

                 weer goed 'in hun vel zitten' en

                 beter functioneren,                

                 kan mijn dag niet meer stuk!